Kompletna astroterapija

Kompletna astroterapija za uravnoteženje določene čakre poteka v 6 ali 8 korakih, odvisno od tega, ali delava le na eni čakri ali tudi na uravnoteženju težavnega aspekta, ki kaže na blokado ali slabši pretok energije med dvema čakrama. Če imate določen planet v karti slabo postavljen, retrograden ali v slabem dostojanstvu, in nima drugih »slabih« aspektov, obsega astroHealing terapija 6 korakov – to je 6 različnih pripravkov esenc, ki si sledijo v določenem zaporedju.

Vsakokrat vam razložim, kakšne učinke lahko pričakujete, dogovoriva se, kako boste sami spremljali potek terapije in si pomembna opažanja tudi zapisovali. Ob naslednjem srečanju izkušnje in vaše odzive nanje podrobno analizirava. Če ste z doseženim napredkom zadovoljni, lahko nadaljujeva z naslednjim pripravkom esenc. 30 ml steklenička zadošča za približno 1 mesec.

Najprej uravnotežimo yin energije posamezne čakre in tudi »uravnavanje« neharmoničnega aspekta poteka na yin nivoju, nato uravnotežimo yang energijo na nivoju določene čakre in jo tudi aktiviramo. Temu sledi uravnoteženje obeh, yin in yang, z esencami dragih kamnov in stabiliziranje doseženega ravnovesja. Potem še s prostorskimi esencami sprožimo proces transformacije na določenem življenjskem področju (aktiviramo astrološko hišo).