Astroterapija in obvladovanje stresa

  • Dubravka Oberžan
  • Objavljeno: 9.10.2017

V vsakdanjem življenju smo izpostavljeni številnim situacijam, ki od nas zahtevajo nenehno prilagajanje. Težavni odnosi v zasebnem življenju in na delovnem mestu, preobremenjenost, negotovost, strah  in skrbi - stres je postal naš vsakdanji spremljevalec. Z vse večjimi zahtevami se soočajo že otroci in mladostniki, posledice njihove stiske pa se odražajo v šolskem in domačem okolju.

Ne glede na dejavnike, ki ga sprožijo, stres ruši naš notranji mir, to pa na  dolgi rok vodi v resnejše težave in bolezni. Da bi ponovno vzpostavili ravnovesje, moramo nekaj spremeniti in se na ta način prilagoditi novim razmeram.

V astroterapiji na podlagi astrološke analize ugotovimo, kakšno je energijsko stanje posamezne čakre. Težavni aspekti tranzitnih in progresivnih planetov v astrološki karti pokažejo obdobja, ko smo izrazito izpostavljeni stresnim okoliščinam, pa tudi, kako se z njimi soočamo. Za nekoga je to izziv, ki ga sprejme, priložnost za nove izkušnje, ki  spodbudijo njegov notranji razvoj in osebnostno rast. Drugi lahko to doživljajo veliko bolj obremenjujoče, s čustvi kot so jeza, bes, agresivnost, žalost, obup, razočaranje in si težko povrnejo notranji mir.astroterapiji in astroHealingu s kombinacijo različnih esenc, ki nosijo vsaka svoj energijski zapis, na povsem naraven način dosegamo izvrstne rezultate. Z njimi pomagamo osebi, da:

- lažje obvladuje stresne okoliščine in hitreje vzpostavi notranji mir in harmonijo,

- okrepi odpornost organizma na stresne dejavnike,

- okrepi imunski sistem,

- spremeni nezaželene vzorce obnašanja,

- prepozna svoje prave  potrebe in želje in jih tudi uresniči,

- sprosti potenciale in razvije svoje talente.

 

Dubravka Oberžan

Pripadam generaciji astrologov, ki želimo predvsem prepoznati energijske vzorce, ki človeka determinirajo, omejujejo in s tem blokirajo razvoj njegovih potencialov. Energijska astrologija kot diagnostično sredstvo in astroterapija z AstroHealingom ponujata izjemno učinkovite načine, ki vas popeljejo na pot transformacije in premagovanja vaših lastnih omejitev. V tem in v širjenju tega zavedanja vidim svoje poslanstvo v astrologiji.

Preberi več  

Komentarji


Novosti

Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih.

Zadnji prispevki