NOVO: ŠOLA ASTROHEALINGA V LJUBLJANI

Avtor: Dubravka Oberžan, 30. oktober, 2019

Fotografije: google.com

AstroHealing, ena od najsodobnejših smeri v astrologiji, se je razvila šele v tem tisočletju in predstavlja astrologijo prihodnosti.

Izobraževanje obsega 3 module:

1.   Modul Astroterapija
2.   Modul AstroHealing
3.   Modul Energijska astrologija

Začnemo z modulom 1 in nadaljujemo z modulom 2. Tretji modul, Energijska astrologija, poteka vzporedno z moduloma 1 in 2 in se izvaja skozi vse leto.

Zaželeno je vsaj osnovno poznavanje astrologije (natalne in prediktivne).  Po potrebi bo program razširjen z dodatnim modulom, v sklopu katerega se bomo spoznavali s potrebnimi vsebinami s teh področij.

S predavanji začnemo v soboto, 4. januarja 2020. 

Delo bo potekalo v manjših skupinah, z obravnavo astroloških kart udeležencev, zato je število mest omejeno.

Izvajalka izobraževanja:

Dubravka Oberžan, ISAR C.A.P.,  diplomirana astrologinja in diplomirana astroterapevtka, certificirana konsultantka Energijske astrologije in Intuitive & Success Coach

VEČ O ASTROHEALINGU

AstroHealing je astrologija pod vladavino Kirona, prvega astrologa in zdravilca, ki je v iskanju zdravila za svojo neozdravljivo rano in bolečino našel zelišča in naravna zdravila, s katerimi je zdravil sebe in druge. 

AstroHealing je posebna nadgradnja astrologije, njen transformativni del. V AstroHealingu »zdravimo« težavne aspekte med planeti osebnega horoskopa in s tem  zvišujemo svojo energijsko vibracijo. V bistvu gre za kombinacijo astrologije, ki predstavlja diagnostični del, in delo z različnimi vibratornimi esencami kot nosilci energijskega zapisa, vibracije, ta pa predstavlja terapevtski del.

AstroHealing temelji na obravnavi človeka kot energijskega bitja. Vsako neskladje, ki ga občutimo v sebi, kot so težavna čustvena in mentalna stanja, bolečine), težave v odnosih z drugimi ali težavne življenjske okoliščine, vse to je odraz našega notranjega neravnovesja, to pa astrologi prepoznamo kot težavne planetarne postavitve in neharmonične aspekte v osebnem horoskopu. 

Če planete povežemo s posameznimi energijskimi centri (čakrami) telesa, razumemo, da aspekti predstavljajo povezave in pretočnost energije med njimi. 

AstroHealing je prav gotovo ena od najsodobnejših smeri v astrologiji, ki se je razvila šele v tem tisočletju in predstavlja astrologijo prihodnosti. 


»Astrohealing je zame neke vrste dušno prebujanje s pomočjo esenc, ki jih terapevt določi glede na tvojo natalno karto in glede na situacije, ki jih želiš razrešiti.« 

Tako je svojo izkušnjo z astroHealingom na svojem blogu opisala Monika Žulič po zaključeni terapiji.

Podrobnejše informacije in prijave na: info@astrohealing.si 


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več