POMEN STOPINJ V ZODIAKU - WEBINAR

Fotografije: Dubravka Oberžan, Sirius 3.0

Termin: 10. 3. 2021 (sreda) od 18.00 do 20.15 ure

Položaj planetov in pomembnih točk v horoskopu, kot so koti (os Ascendent - Descendent, IC – MC) in Fortuna, v znamenju in hiši ter njihovi medsebojni aspekti pripovedujejo našo individualno zgodbo. Energije, s katerimi smo prepleteni, nekatere harmonične, druge težavne in zapletene, pišejo našo življenjsko zgodbo in opisujejo življenjsko pot.

Darovi, ki so nam položeni v zibelko in ovire, s katerimi se moramo soočiti, naše življenjske lekcije oblikujejo naš značaj in z njimi se vsak spopada po svoje – spet, kot nam narekuje energija časa, v katerega smo se rodili.

To tvori temeljno strukturo horoskopa in osnovo vsake astrološke interpretacije. Astrologi pa v interpretacijo lahko vključimo številne druge elemente, ki jih ponuja osebni horoskop in iz njih  črpamo pomembne dodatne informacije.

Vsaka stopinja v zodiaku ima svoj globlji pomen, ki dodatno obarva energijo planetov. Stopinje, na katerih se nahajajo planeti ali druge pomembne točke v horoskopu, dodajo osnovni astrološki razlagi dodaten opis in vsebino, ki pomembno nadgradi osnovno astrološko razumevanje.

Določene stopinje ali skupine stopinj so povezane z bogastvom, druge nas opozarjajo na nevarnosti. Določene stopinje dajejo plemenitost in posebne časti, druge spet veliko inteligenco, celo genialnost. Pri določenih stopinjah lahko sklepamo na vdovstvo, druge so pomemben pokazatelj talentov in osebnih nagnjenj.  

O tem bomo govorili na webinarju 

POMEN STOPINJ V ZODIAKU.

Webinar bo potekal preko Zooma.

Termin:                    10. 3. 2021 (sreda) ob 18.00 do 20.15 ure

Vaš prispevek:       35 €

Prijave na:              dubravka@astrohealing.si 

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več