Mlaj v Tehtnici

  • Dubravka Oberžan
  • Objavljeno: 29.4.2018

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zaradi želje po svobodi in spremembah bomo občutili nemir in napetost v odnosih. Harmonični aspekt Saturna nam bo pomagal, da se ne bomo odzivali impulzivno. S potrpežljivostjo in preudarnostjo bomo kos izzivom.

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli.  Zaradi želje po  svobodi in spremembah bomo občutili nemir in napetost v odnosih. Harmonični aspekt Saturna nam bo pomagal, da se ne bomo odzivali  preveč impulzivno. S potrpežljivostjo in preudarnostjo bomo kos izzivom.


Mlaj, ko Sonce in Luna začenjata nov 28 dnevni ciklus, predstavlja čas, ki je zaradi povečanega dotoka energije primeren za začetek novih projektov. Sonce in Luna tvorita konjunkcijo na 26. stopinji Tehtnice v bližini fiksnih zvezd Spika in Arkturus, ki ju povezujemo z bogastvom, uspehom in priznanjem. Izzivalni aspekt Urana pooseblja prebujenje, potrebo po svobodi in s tem napetosti in nemir. To bomo še posebej občutili v odnosih. V nas zbuja uporništvo, nasprotovanje in konflikte z osebami, ki nam predstavljajo avtoriteto. Opozicija prinaša nepričakovane vznemirljive dogodke, celo popolne in neprijetne preobrate, to pa bo povzročilo veliko nervoze in od nas zahtevalo veliko prilagajanja. Nenadoma nas bo prešinilo spoznanje, da je čas, da spremenimo ustaljene vzorce obnašanja, pojavile se bodo povsem nove, nenavadne, celo radikalne ideje. Zaradi neharmoničnega vpliva Marsa in Urana se bomo odzivali impulzivno. Pripravljeni bomo prevzemati (pre)velika tveganja. Če bomo kljub temu v danih okoliščinah zmogli dovolj umirjenosti in potrpežljivosti, da bomo ravnali odgovorno, previdno in preudarno, bomo na koncu kos še tako stresnim situacijam. K temu bo v veliki meri pripomogel harmoničen vpliv Saturna iz Strelca, ki bo nevtraliziral pretirano destruktivno izražanje uranske energije in hkrati omogočil pozitivne spremembe.

Dubravka Oberžan
ISAR C.A.P.

diplomirana astrologinja in astroterapevtka z mednarodnim certifikatom profesionalnega astrologa ISAR (Mednarodno združenje za astrološko raziskovanje).

Preberi več  


Komentarji


Novosti

Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih.

Zadnji prispevki