Rada bi se vam zahvalila za zaupanje. Z darilom.

  • Dubravka Oberžan
  • Objavljeno: 19.1.2018

Kaj me pri mojem delu najbolj izpolnjuje?

Sporočila mojih strank, ko mi pišejo o pozitivnih spremembah, ki se jim dogajajo v življenju.

Ko na tretjem srečanju vidim sijoč in nasmejan obraz osebe, ki je prišla na terapijo strta, obupana, povsem brez energije. Brez motivacije. Brez ciljev.

Ko mi napiše preprosto »hvala«, ko začenja opažati spremembe na sebi.

Ko spremljam osebo na poti osebnostne preobrazbe in rasti.

In tudi, ko mi pove, da me več ne potrebuje. Da zmore sama. Takrat vem, da sem svoje delo opravila. Da sem opravila dobro.

Še naprej ga bom opravljala z enakim veseljem in navdušenjem. Astrologija je postala moje življenje. Tudi zaradi vas, ki ste mi zaupali.

Rada bi se vam zahvalila. Z darilom. Vsem, ki ste se v letu 2017 odločili za astroHealing terapijo z esencami, bom ob koncu leta podarila astrološko storitev po vaši izbiri (razlago horoskopa, izbiro primernega trenutka za pomembne dogodke, astrološko napoved za leto 2018……).

Darilo velja tudi za nove stranke v januarju 2018.

Dubravka Oberžan

Pripadam generaciji astrologov, ki želimo predvsem prepoznati energijske vzorce, ki človeka determinirajo, omejujejo in s tem blokirajo razvoj njegovih potencialov. Energijska astrologija kot diagnostično sredstvo in astroterapija z AstroHealingom ponujata izjemno učinkovite načine, ki vas popeljejo na pot transformacije in premagovanja vaših lastnih omejitev. V tem in v širjenju tega zavedanja vidim svoje poslanstvo v astrologiji.

Preberi več  

Komentarji


Novosti

Prijavite se na naše mesečno obveščanje o novostih.

Zadnji prispevki