ČETRTEK, 19. NOVEMBER - JUPITROV DAN

Fotografije: google.com

Jupitrov dan je dan za optimizem, širjenje obzorij in odpiranje vizij. Dan za širjenje onkraj meja znanega, zato je tudi dan za učenje in poučevanje.

Sonce bo vzšlo ob 7.14 uri na 27.° Škorpijona, zašlo bo ob 16:20 uri. Intenziven dan je pred nami. Luna bo aktivirala planete v konservativnem Kozorogu. Sestavila se bosta dva planetarna aspekta: konstruktivni, sodelujoči sekstil Sonca s Saturnom in težaven kvadrat planeta ljubezni Venere in hladnega Saturna. Luna bo v znamenju Kozoroga še ves dan do poznega večera, ko se bo premaknila v svobodomiselnega, neodvisnega Vodnarja.

V zadnji tretjini znamenja Kozoroga se bo Luna dopoldne povezala najprej z intenzivnim skrivnostnim Plutonom in iz nas izvabila najgloblja čustva. Strastno in predano bomo sledili svojim ciljem, popolnoma osredotočeni in prepričani, da bomo delo tudi uspešno dokončali.  

Ob podpori Sonca in Saturna bo dozorelo spoznanje, da lahko cilje dosežemo le z vztrajnim delom in  nepopustljivo voljo, a ne čez noč. Optimizem bo sredi dopoldneva naraščal in zadovoljni bomo z opravljenim delom. Lahko računamo tudi na naklonjenost in izdatno podporo nadrejenih. Zavedanje, da delamo dobro, nam dviguje samozavest in ambicije, pa tudi naša pričakovanja. Zlahka bomo premagali tudi manjše ovire ali zaplete.

Ob koncu dneva bomo ponosni na doseženo in želeli si bomo, da bi tudi drugi opazili dobro opravljeno delo. Ne ženimo si preveč k srcu, če bo priznanje izostalo. Tudi za prazne in zlonamerne kritike, s katerimi poskušajo manj uspešni zmanjševati dosežke drugih, se ne zmenimo.

Kvadrat Venere in Saturna nas bo boleče opomnil na pomanjkanje socialnih stikov in druženja, na drugi strani pa se bodo lahko pokazala trenja z bližnjimi, s katerimi zdaj preživimo veliko več časa kot doslej. Tudi to bomo premagali. Strpnost in prilagajanje sta recept za vsak uspešen odnos, pa naj gre za partnerstvo ali prijatelje.

Ker bo jutri nov dan in pred nami bodo novi izzivi ali priložnosti – kakor jih želimo videti.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več