Image Description

Dubravka Oberžan
ISAR C.A.P.

Članica ISAR

Diplomirana astrologinja in astroterapevtka z mednarodnim certifikatom profesionalnega astrologa ISAR (Mednarodno združenje za astrološko raziskovanje).

Spoznajte me

Moje druženje z astrologijo traja že več kot 25 let. Astrologija me je spremljala v vseh obdobjih mojega odraslega življenja. Sprva kot zanimivo in zabavno branje, ki me je spodbujalo, da sem svoja raziskovanja razširila in poglobila in se po dolgoletnem samostojnem učenju odločila za študij astrologije na mednarodno uveljavljeni astrološki šoli. Specializirala sem se za energijsko astrologijo in astroHealing, ki ponujata tehnike za uravnoteženje energijskega polja človeka, in se podala na poklicno pot kot astroterapevtka.

Redno se udeležujem predavanj in seminarjev eminentnih svetovnih astrologov v okviru mednarodnih astroloških konferenc v Beogradu.

Prvo resno astrološko literaturo sem si kupila kmalu po diplomi na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo v Ljubljani. Pot do tja me je vodila mimo knjigarne na Šubičevi, kjer sem pogosto listala knjige. Potem sem se redko vrnila iz tujine brez obiska knjigarne in novih knjig za mojo zbirko.

Z vsako novo knjigo so se odpirala vedno nova in nova spoznanja. Sčasoma se je moje navdušenje nad astrologijo stopnjevalo in še sama ne vem, kdaj je preraslo v resen študij. Sprva samostojno po literaturi, ki sem jo izbrala, pozneje sem začela obiskovati tečaje in predavanja slovenskih astrologov in astrologov iz bivše skupne države. Eno od njih, predavanje Aleksandra Imširagića, ustanovitelja Johannes Kepler Inštituta v Beogradu in predsednika največjega svetovnega združenja profesionalnih astrologov ISAR, je bilo zame usodno. Astrologija na najvišjem nivoju, ki ponuja globoke uvide v človekovo psiho in vpogled v njegovo življenjsko pot in usodo, pri čemer združuje zahodno astrologijo s tradicionalnimi vzhodnjaškimi tehnikami.

Zadnjih nekaj let sem posvetila intenzivnemu študiju astrologije v okviru Inštitututa. Vzporedno z astrološkim študijem sem se specializirala na področju energijske astrologije in astroHealinga z različnimi esencami, ki nosijo določen energijski zapis in s tem pomagajo, da premagamo izzive, s katerimi se soočamo, lahko pa z njimi poudarimo naše najboljše lastnosti.

Pripadam generaciji astrologov, ki želimo predvsem prepoznati energijske vzorce, ki človeka determinirajo, omejujejo in s tem blokirajo razvoj njegovih potencialov. Energijska astrologija kot diagnostično sredstvo in astroterapija – AstroHealing z esencami - ponujata izjemno učinkovite načine, ki vas popeljejo na pot osebnostnega razvoja in preobrazbe ter premagovanja vaših lastnih omejitev.

V tem in v širjenju tega zavedanja vidim svoje poslanstvo v astrologiji.


ISAR C.A.P.

Moje diplome

Johannes Kepler Diploma
Johannes Kepler Certifikat
Johannes Kepler Certifikat
Astrolog Diploma
ISAR Ethic Awarness Certifikat
ISAR Consulting Skills Certifikat
ISAR C.A.P. Certifikat
Konzultant EA Certifikat