VIKEND, 4. – 6. DECEMBER

Fotografije: google.com

Venerin dan z Luno v znamenju Raka in vikend v pozitivnih tonih navdušujočega in igrivega Leva. Lep praznični vikend vam želim. Naj Miklavževa darila izpolnijo veselo pričakovanje in razveselijo otroška srca.

Sonce bo v petek vzšlo ob 7:33 na 13.° Strelca,  zašlo bo ob 16:11uri. V soboto in nedeljo bo vzšlo vsak dan še minuto pozneje in zašlo ob istem času.

Luna bo v petek do zgodnjega popoldneva v občutljivem in ranljivem znamenju Raka, pa tudi v takšnem razpoloženju, saj se bo pomikala po zadnjih stopinjah znamenja in se pri tem povezovala v težavne opozicije s Plutonom, Jupitrom in Saturnom v Kozorogu. Tisti, ki so bili rojeni v podobnih energijah, bodo za ta (ne)razpoloženja še posebej dovzetni.  Nedolžno dejanje ali ne dovolj obzirno izrečene besede lahko izzovejo prizadetost in užaljenost, pa tudi silovite čustvene izbruhe. Zato bodimo v odnosih z drugimi danes še posebej pozorni in obzirni.

Po vstopu Lune v igrivo znamenje Leva v zgodnjih popoldanskih urah bodo napetosti popustile in dan bo zasijal v bolj sproščenem vzdušju.

Lev izraža strast do življenja na najbolj neposreden način, velikodušno in dobronamerno, z veliko mero dostojanstva in tudi častihlepno. Želeli si bomo več razkošja in se predstaviti v najboljši luči. Vse z namenom, da bi pritegnili pozornost in poželi odobravanje in občudovanje drugih. Ljudje, ki se s temi  energijami težje poistovetijo, bi lahko v tem videli nečimrnost. Pri ljudeh, ki se prepoznavajo v energiji Leva, občutek, da niso dovolj cenjeni, izzove nezadovoljstvo, ki se lahko sprevrže v pravo čustveno dramo.  

Karkoli bomo že počeli v tem vikendu, bo prežeto z ustvarjalno strastjo in navdušenjem. Ovire nas ne bodo odvrnile od zastavljenega cilja, kvečjemu nas bodo spodbudile, da še bolj zavzeto nadaljujemo in dokončamo svoje kreacije. Motivacije in navdušenja nam ne bo manjkalo in tudi drugi nam bodo z veseljem sledili. Kot nalašč, da se skupaj lotimo prazničnega okraševanja doma. Še največ težav bomo imeli z upoštevanjem želja in zamisli drugih, prepričani, da so naše pač boljše. 

Ne pokvarimo sicer prijetnega vzdušja z vsiljevanjem svojega mnenja ali s preveč očitnim prevzemanjem vodilne vloge in podrejanjem drugih.

Lep praznični vikend vam želim. Naj Miklavževa darila izpolnijo veselo pričakovanje in razveselijo otroška srca. 

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več