VIKEND PRED MLAJEM IN SONČNIM MRKOM V STRELCU

Fotografije: StarWalk - Ozvezdje Feniks

Preživimo kar se da lep vikend in se vsak po svoje v miru pripravimo na delovni teden. Ponedeljkov potentni sončni mrk odpira nove perspektive in nam daje dovolj motivacije, da uresničimo svoje želje.

Sonce bo v soboto  vzšlo na 20.° Strelca ob 7:41 uri in v nedeljo še minuto pozneje, zašlo bo ob 16:11 uri. Luna se bo v soboto pomikala po drugi polovici Škorpijona in v noči na nedeljo bo vstopila v optimističnega Strelca, kjer bosta Sonce in Luna v ponedeljek začela nov ciklus na 23.° Strelca. Mlaj, ki bo hkrati sončni mrk.

Prijetno mirno dopoldne v nežnih neptunskih tonih nas vabi, da ga preživimo ob sproščanju ali meditaciji, morda ob branju knjige ali poslušanju glasbe. Balzamična Luna, zadnjih 45° pred mlajem, je kot nalašč za to. Druženje z najbližjimi nam bo prijalo. Čutili bomo drug drugega in zelo močno se bomo odzivali na njihova čustva. Če nam je ta energija blizu, ker je del našega osebnega horoskopa, naše primarne energije, bomo za to še posebej dovzetni.

Tudi če sami nismo stkani iz tako subtilne in nežne energije, pa je lahko kdo od naših bližnjih, in v tem času bo še posebej občutljiv. Ko se bo dan prevešal v popoldne, bo v zraku nekaj nestrpne napetosti in robatih marsovskih vibracij. Preveč za najbolj občutljive.

Ne odpirajmo po nepotrebnem čustvenih ran, predvsem pa ne povzročimo novih, zato bodimo kar se da obzirni in potrpežljivi. Popoldne bo postreglo s še bolj intenzivnim čustvenim doživljanjem in takšne bodo tudi naše reakcije, intenzivne in strastne. Prijeten in obetaven uvod v romantičen večer.

V noči na nedeljo bo Luna vstopila v Strelca, znamenje velikopoteznega optimizma, in ujela prijetne vibracije Jupitra in Saturna, ki usmerjajo našo pozornost v prihodnost. Čustvenih bremen ne bomo vlekli za sabo in pripravljeni bomo odpustiti.

Previdno pri načrtovanju prihodnjih projektov, saj nas v tem razpoloženju rado zanese predaleč, predvsem se pa ne želimo ukvarjati z na videz nepomembnimi podrobnostmi. Sredi dneva nam bo neharmonični vpliv Neptuna zmotil jasno presojo. Zmedeni bomo in informacije, ki jih bomo imeli na voljo, nas lahko zavedejo v napačne odločitve.

Več nemira bomo občutili v popoldanskem času. Nepričakovan dogodek ali nasprotovanje našim zamislim nam lahko poruši načrte, a nam hkrati pokaže tudi drugačne možnosti. Tudi če bomo vznemirjeni, se poskusimo obvladati in se izogibajmo čustvenim izbruhom.

Preživimo kar se da lep vikend in se vsak po svoje v miru pripravimo na delovni teden. Ponedeljkov potentni sončni mrk odpira nove perspektive in nam daje dovolj motivacije, da uresničimo svoje želje.  

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več