Jupiter v Strelcu - avantura se začenja

Fotografije: google.com

Prepustite se, zaupajte in si upajte!

Ekspanzija, širjenje - če bi želeli z eno besedo opisati astrološki pomen in vpliv Jupitra. In takšno bo leto, ki ga barva Jupiter v svojem znaku Strelca, tam kjer v celoti razvije najžlahtnejše kvalitete.

V nas bo prebudil več entuziazma, željo po svobodi, po povsem novih izkušnjah in avanturah, po spoznavanju tujih dežel in kultur. Z Jupitrom v Strelcu se prebuja intelektualni potencial, želimo si novih znanj in spoznanj, kar vse pripomore k novi kvaliteti življenja, k večji modrosti. Zanimala nas bo širša slika, s podrobnostmi se ne bomo pretirano obremenjevali. 

Spremenil in razširil se bo naš pogled na svet, več bo optimizma, vere in zaupanja – vase in v prihodnost. Ukvarjali se bomo s stvarmi, ki dajejo smisel našemu življenju. 

Seveda bomo njegov blagoslov v največji meri izkusili, če imamo v osebnem horoskopu Jupitra dobro postavljenega in če ga ne »zavirajo« ali preveč potencirajo neharmonični vplivi (aspekti) drugih planetov. 

Če skozi življenje vozimo z ročno zavoro (npr. težaven pritisk Saturna), je zdaj priložnost, da jo sprostimo.  Jupiter v neharmoničnih povezavah nas hitro zanese v pretiravanje in nezmernost, v podcenjevanje nevarnosti in tveganja in precenjevanje lastnih moči, sposobnosti in resursov.

PODROČJE USPEHA IN ŠIRITVE

Vsak horoskop je povsem individualen. Vpliv Jupitra (širjenje, optimizem, dobre priložnosti) boste občutili na področju, ki je v vašem osebnem horoskopu povezano z znakom Strelca (hiša v znaku Strelca in hiša v kateri se nahaja Jupiter). Kakšen bo vpliv, pa bo v veliki meri odvisno od kvalitete Jupitra v vašem osebnem horoskopu.

Vsekakor je obdobje takoj ob vstopu Jupitra v Strelca za vas posebej ugodno, če imate osebni planet ali pomembno točko (os Asc – Desc ali IC – MC) na prvih stopinjah ognjenih znamenj (Oven, Lev, Strelec) in zračnih znamenj Tehtnice in Vodnarja. Pazite se pretiravanja in podcenjevanja tveganja, če imate v horoskopu posebej izpostavljene prve stopinje znamenja Rib, Dvojčka in Device.   

Prepustite se, zaupajte in si upajte!

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več