Let's Have Fun! Čas je za zabavo!

Fotografije: google.com

MARS V LEVU 2. julij do 18. avgust: Sprostite svojo kreativnost in se samozavestno in z navdušenjem predajte poletju. Čas je, da si napolnimo baterije.

Mars v ognjevitem, dramatičnem in ponosno dostojanstvenem Levu zaživi v vsem svojem sijaju. V Ovnu in Kozorogu je močan, v prvem nebrzdan in spontan, v Kozorogu popolnoma determiniran, fokusiran in predano sledi svojemu cilju.

V Levu pa je igriv in navdušen, topel in velikodušen, pogumen in samozavesten. Glavni junak, neustrašen, plemenit in seveda zmagovalec svojega filma. Vse kar počne, počne v slogu. In želi, da drugi to opazijo. 

Z energijo entuziazma, velikopoteznih načrtov in poguma, pa tudi samozavestni in prepričani v uspeh se podajamo v letošnje poletje, ki nas kliče k zabavi in uživanju življenja. Posebej še po 23. juliju, ko bo tudi Sonce v znamenju Leva in se mu bo ob koncu meseca pridružila še Venera, Mars pa bo užival podporo Jupitra, katerega moto je "večje, več, bolj".

Prekipevali bomo od vitalnosti in se z navdušenjem predajali zabavi, športu, hobijem. Uživali bomo v ljubezenskih pozornostih, tudi v igri z otroci. 

Velik izziv bo zato najti pravo mero, da se ne bomo ukvarjali z neprijetnimi posledicami pretiranega navdušenja, spontanih nepremišljenih odločitev, preveč ekstravagantnih zadovoljstev (ki jih naša denarnica ne zmore) potem, ko se bosta ob koncu meseca neprijazno merila Mars in Saturn (odgovornost, soočanje s posledicami, streznitev, omejitve).

Pozor! Na kritiko bomo zelo občutljivi (mi in drugi) in se bomo tudi burno odzivali, če bi zaznali neodobravanje ali celo premalo navdušenja pri drugih. V dneh okrog 10. julija, ko se bosta srečala Mars in Merkur (že retrograden) in bosta pod neharmoničnimi vplivi Urana, obvladajmo svoj EGO, da se ne bomo po nepotrebnem zapletali v nastopaštvo in prerekanje.

Sprostite svojo kreativnost in se samozavestno in z navdušenjem predajte poletju. Čas je, da si napolnimo baterije.

 Objem.

 Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več