Polna Luna v Devici

Fotografije: google.com

"Živi in pusti živeti"

Februarska polna Luna na 0°42' Device s harmoničnim vplivom Urana spodbuja spremembe, osvobajanje od navad in čustvenih vzorcev, ki nam več ne koristijo ali ovirajo naš razvoj. Venera (ljubezen, odnosi, finančne zadeve) je ujeta med Saturnom in Plutonom v znamenju Kozoroga. Saturn ji nalaga vse preveč obveznosti, discipline, samokontrole in zadrževanja čustev in s tem omejuje izražanje njene prave narave: željo po zabavi in lahkotnem uživanju, po romantični ljubezni (vpliv Neptuna iz znamenja Rib) in skladnih odnosih. Pluton kaže na nujne spremembe, opuščanje preživelega in ponovno rojstvo skozi intenzivna čustvena doživetja, strastno in katarzično.

Potentna povezava Urana in Marsa zagotavlja potrebno energijo in daje zagon, da naredimo spremembe na kreativen in konstruktiven način, da jih sprejmemo in v njih vidimo priložnost, tudi če bi se nam zaradi vpliva Saturna zdelo, da se soočamo z izgubo. Blagodejni vplivi Neptuna in Merkurja iz znamenja Rib burijo domišljijo, z romantiko barvajo naša čustva, da se predajamo sanjarjenju in sproščajo kreativni navdih in imaginacijo. Saturn zagotavlja stabilnost, predanost in moč, da kreativne ideje na nek način udejanimo. V besedi, sliki ali drugi umetniški obliki. Sama sem si končno dovolila izživeti sanje in željo po oblikovanju gline. 

Fiksna zvezda Regulus v povezavi s polno Luno zagotavlja energijo, moč in vpliv, predvsem pa pogum in neustrašnost, da se soočimo z izzivi in da se podamo preko meja znanega. Da zapustimo cono udobja in se podamo novemu in vznemirljivemu dogajanju naproti.

V odnosih bomo gradili trdna, stabilna in dolgoročna razmerja, a z občutkom, da smo osvobojeni spon in pretiranih omejitev, navezanosti in priklenjenosti. 

V skladu z načelom:  "živi in pusti živeti".

Objem.

Dubravka








  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več