Praznujejo Raki

Fotografije: google.com

Romantični, čustveni in občutljivi. Vdani in zaščitniški. Največje in najnežnejše SRCE zodiaka. Vse najboljše, dragi Raki!

V tem mesecu, od 21. junija do 22. julija, praznujejo Raki, najbolj čustveno, ljubeče, intuitivno in zaščitniško znamenje zodiaka. Razumejo in zlahka se vživijo v čustva drugih. Čustva in potrebe ljudi v svoji bližini zaznavajo intuitivno in vedno se odzovejo, vedno so pripravljeni pomagati.

Odzivajo se instinktivno, čustveno in z empatijo. Včasih se nam lahko zdi, da preveč intenzivno. Redko delujejo neposredno, vedno zavito, po ovinkih in prikrivajo, kaj si v resnici želijo. Nesebično se razdajajo za druge in dajejo vtis, da zmorejo vse, zato zlahka spregledamo, da je tudi njim kdaj težko in da tudi oni rabijo prijatelja.

Največji talent pravega Raka je ustvarjanje domačnosti in intimne atmosfere. Pri njem se boste vedno počutili dobrodošli. Njegov dom je njegovo zavetje in varna oaza, je njegova trdnjava in njegovo svetišče v pravem pomenu besede. Seveda vključuje njegove najbližje, družino in prijatelje, s katerimi se obdaja, da bi se zaščitil pred zunanjim svetom. Potrebuje zasebnost, a ne samote in izoliranosti in potrebuje umik, da si napolni baterije in zaceli predvsem čustvene rane.

Rak je z naskokom najbolj občutljivo bitje Zodiaka.

Preveč je ranljiv in občutljiv, da bi razgalil svojo nežno dušo in pokazal svojo mehko naravo. Če so prizadeta njegova čustva, preživlja pravo čustveno dramo.  In dolgo bo kuhal zamero, včasih tudi maščevanje. Njegov spomin seže daleč, tudi v najnežnejše otroštvo.

Ne moremo ga šteti med najbolj bojevita znamenja, oklep in klešča mu služijo za obrambo. A če se počuti ogroženega ali je ogrožen kdo od njegovih bližnjih, se bo silovito odzval.

Če ste dovolj vztrajni in potrpežljivi, da vas bodo spustil blizu, boste pod trdnim oklepom odkrili zlato srce. Največje in najnežnejše SRCE zodiaka.

Lepo praznujte, dragi Raki!

Objem.

Dubravka



  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več