VIKEND, 9. IN 10. JANUAR

Fotografije: Star Walk: Planetarni trio Merkurja, Jupitra in Saturna

Vikend z balzamično Luno v Strelcu in planetarnim trojčkom na začetku Vodnarja.

Sonce je danes vzšlo ob 7:42 minut na 19.° Kozoroga, zašlo bo ob 16:35 uri (vir: timeanddate.com). Luna bo vse dopoldne v praznem teku na zadnjih stopinjah Škorpijona in kmalu po 12.00 uri bo vstopila v Strelca, znamenje optimizma, rasti in velikopoteznih načrtov.  

Harmonični aspekti Lune z Merkurjem, Saturnom in zvečer še z Jupitrom nam obetajo prijeten in optimističen dan.

Strastni kreativni trigon Venere in Marsa v zemeljskih znamenjih bo zanetil ljubezenske strasti in z Marsom  v znamenju Bika se jim bomo prepustili čutno in strastno.

Tisti, ki so jih rojenice obdarile z umetniškimi talenti, si bodo dali duška in ustvarili nekaj uporabnega in otipljivega.  Drugi se bomo lotili opravil, ki nas veselijo ali morda ustvarjali z otroci.

V nedeljo bo Sonce vzšlo ob 7:42 uri, zašlo bo ob 16:36.  Luna nam bo obarvala dan z ognjevito optimistično strelčevsko energijo.

Merkur se že nekaj dni približuje Saturnu in v noči na nedeljo se bosta združila blizu 3.° Vodnarja, zelo blizu Jupitru, ki bo načrtom dodal potrebni optimizem

Merkur je planet intelekta in komunikacije. V vodnarskem okolju smo zato odprti za nove in zelo napredne ideje in tudi za konkretne dogovore. Kreativne rešitve se ponujajo same po sebi. Saturn je tisti, ki nas prizemlji, da načrtujemo realistično in odgovorno. Včasih tudi preveč previdno in s strahom. Na drugi strani Jupiter, s katerim se bo Merkur združil v ponedeljek, spodbuja veliko mero optimizma in raziskovalnega duha, in nas vabi, da se podamo v nekaj novega.

Merkur in Luna se bosta v nedeljo neharmonično zapletla z Neptunom, kar lahko odpira sijajne vizije in ideale, a bolj kot to nas zapelje v nerealno sanjarjenje in iluzije.

Luna je zdaj že v balzamični fazi, ko zaključuje svoj mesečni ciklus, zato je zdaj čas za zaključevanje  in umiritev. Z novimi projekti počakajmo do mlaja (13. Januarja), ko bosta Luna in Sonce začela nov  ciklus  v Kozorogu.


Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več