Uran in Mars: življenje na visokih obratih

Fotografije: unsplash.com

Nemir, impulzivnost, eksplozivnost, izbruhi energije

Ljubi:  hitrost, razburljive izkušnje in dogodivščine, neobičajne stvari.

Ne prenaša:  čakanja, rutine, dolgočasja, konvencionalnosti, omejevanja. Ne nujno v tem vrstnem redu.

Usmerjanje energije v: novosti, spremembe, nenavadne podvige, humanizem, pravičnost, uporništvo proti zastarelim družbenim normam, borec za svobodo, človekove pravice.

Kako:   nepotrpežljivo, impulzivno, neučakano, hiperaktivno.

Kaj ga stimulira: hitrost, nevsakdanje erotične / seksualne dogodivščine, adrenalinske aktivnosti (skok s padalom, vožnja z motorjem….)

Kdaj:  takoj zdaj, brez odlašanja

Nevarnosti:  premajhna pazljivost, izzivanje nesreče, hoja po robu (in čez), poškodbe z ostrimi predmeti, opekline, z električnimi napravami, prevelika hitrost in neučakanost v prometu.

Nasvet dneva: potrpljenje, potrpljenje, potrpljenje…..

Ne hitite preveč, vaša varnost in varnost drugih naj bo na prvem mestu. Izbruhe energije (kot bi se sneli s ketne, po Ilkino) izrabite na čim bolj konstruktivne načine, s fizično aktivnostjo. Postorite tisto, s čimer že dolgo odlašate. Privoščite si nevsakdanjo izkušnjo, posebno doživetje. Če čutite, da v vas narašča nemir, da ste vznemirjeni in razdražljivi, se umirite in odreagirajte obvladano in premišljeno.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več