Vse in še več!

Fotografije: google.com

Avantura Venere in Jupitra v Strelcu

Po nekaj dnevih čustvene napetosti in nemira, tudi telesne izčrpanosti, ko smo bili nekateri povsem brez energije (Mars in Saturn), nam bosta Venera in Jupiter zdaj privoščila brezskrbno zabavo.

Sijajna povezava Venere, boginje ljubezni, lepote in denarja s plemenitim Jupitrom nas spodbuja v lahkotno uživanje v življenju,  druženje in zabavo. 

Ne bomo naklonjeni napornemu delu, ne bomo se preveč naprezali, ker nas ta energija zapeljuje in vabi da si privoščimo življenje z lahkotnejše plati. Da se družimo in zabavamo, ker oba še vedno čutita ugodne Marsove vibracije, ki spodbujajo k aktivnosti in netijo erotične iskrice, v dopoldanskih urah pa tudi spodbudo ognjevite Lune v Levu. 

Venera v Strelcu ljubi potovanje, avanture, eleganco in brezskrbno uživanje v življenju in Jupiter ji bo ugodil v vsem in jo spodbujal, naj si privošči vse in še več. Flirtanje, tudi strastno predajanje ljubezni, saj ji Mars od daleč pošilja pomenljive poglede.Brez veliko slabe vesti se bomo pregrešili s hrano, ne le s priboljški, ki se jih sicer dosledno izogibamo, tudi v količinah ne bomo skoparili. Posebej sladkosnedi se bodo požvižgali na omejitve, češ »you only live once« (»samo enkrat se živi«). 

Ker oba, Jupiter in Venera simbolizirata denar in velikodušnost do sebe in do drugih, bi lahko zdaj z enako vnemo in brezskrbnostjo tudi zapravljali.

Popustljivost in pretiravanje v vsem bo spodbudil vpliv Neptuna, ki z rožnatimi  očali barva naše dojemanje življenja, da se ne ukvarjamo preveč s posledicami. 

Čeprav je trigon Venere in Jupitra tudi aspekt sreče, ko se počutimo srečni in zadovoljni in imamo občutek da se nam stvari izidejo na najboljši možni način, da »imamo srečo«, pa je zmernost v vsem kar počnemo najboljši način, da spodbudno energijo najbolje izkoristimo.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več