Vse najboljše, dragi Ovni

Fotografije: google.com

Naj bo vaš solarni povratek vznemirljiva adrenalinska dogodivščina.

Sonce jutri zaključuje svoj letni ciklus in bo ob 22.58 uri vstopilo v prvo znamenje Zodiaka, v Ovna, in s tem naznanilo začetek novega ciklusa. To je čas, ko se prebuja vitalna energija narave in spodbudi novo obdobje rasti, novo življenje.

Ovni, prvo znamenje Zodiaka, morajo biti povsod na čelu, v vodilni vlogi in neodvisni. So iniciatorji, nikoli sledilci in po navadi vedo, kaj hočejo. Takoj se lotijo projekta in si ne razbijajo glave z natančnim načrtovanjem izvedbe.  Ne komplicirajo in iščejo najkrajše in najmanj komplicirane rešitve, zato tudi prvi pridejo do cilja.  

V znaku Ovna je Sonce egzaltirano, na višini. Tukaj doseže svoj največji potencial. Naravna težnja Sonca po uveljavitvi in samopotrditvi je združena s potentno energijo, energičnostjo, fizično močjo in vitalnostjo. Pogum in prodornost ga vedno vodita v iskanje novih izzivov. Pri doseganju ciljev, ki jih izbira spontano in impulzivno, ga nič in nihče ne more zaustaviti. Razen njega samega, seveda.

V življenju vedno ubira svoje poti in si ne pusti vplivati od nikogar. Hitro se navduši, a se ne bo pretirano obremenjeval, če bo na pol poti spoznal, da ga zadeva ne zanima več. Živi tukaj in zdaj. Ne obremenjuje se s preteklostjo, z neuspehi in ne razmišlja o porazih. Bojevita tekmovalnost, mladostna dinamičnost in nalezljiv optimizem ga preprosto peljejo v nove podvige. In seveda si želi priti prvi na cilj, premagati tekmece, zmagati za vsako ceno. Ne manjka mu poguma in entuziazma, se pa ne more pohvaliti s potrpežljivostjo in obzirnostjo do drugih. Preveč je osredotočen na svoje cilje, ki jim sledi po svoje, pogosto naivno, včasih ihtavo in trmasto, kot nezrel otrok in pri tem vse premalo zaznava občutke drugih. Ko se nad nečim navduši, hoče to zdaj in takoj.

Ognjevitemu znamenju Ovna vlada Mars, to je slika mladega neizkušenega mladeniča, ki se drzno loteva najtežjih preizkušenj, ne da bi v resnici vedel, kaj ga na tej poti čaka. Pionirski duh ga žene v iskanje vedno novih izzivov, ki se jih loteva s pristnim navdušenjem, z  otroško naivnostjo in očarljivostjo.

Naj bo vaš solarni povratek vznemirljiva adrenalinska dogodivščina. Vse najboljše, dragi Ovni.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več