VSE NAJBOLJŠE ROJENIM V ZNAMENJU BIKA

Fotografije: google.com

Sprememba je edina stalnica v Univerzumu. In v našem življenju. Če boste pripravljeni sprejeti uranske izzive in jim slediti z zaupanjem in brez pretiranega upiranja, boste v njih prepoznali tudi nove priložnosti.

Prepoznavnost: najbolj materialistično in hedonistično znamenje Zodiaka

Vrline:   zanesljivost, odločnost, vztrajnost in potrpežljivost

Najhujša nočna mora:  sprememba

Kako sprejema odločitve:  POČASI

Ne mara: filozofiranja, priganjanja, sprememb

Ljubi:   hrano, lenobno poležavanje, čutnost, nadvse ljubi DENAR


Od 20. aprila do 21. maja praznujejo Biki. Fiksno zemeljsko znamenje, ki mu vlada čutna Venera, boginja ljubezni in lepote.  Kot vsa zemeljska znamenja je praktičen, realističen in rahlo konservativen.  Zna zaslužiti in z denarjem ravna preudarno, se pa tudi rad pohvali s svojim premoženjem. Zanj materialne dobrine pomenijo varnost in na oprijemljiv način pričajo o njegovi uspešnosti in sposobnosti.

Nadvse ceni udobje, rad je obdan z lepimi stvarmi in uživa v dobri hrani. Pri tem nima mere, zato so predstavniki tega znamenja pogosto obilnejše postave.  Tudi sicer ne sodijo med znamenja z nežno in krhko telesno zgradbo, so pa skladne postave in lepega videza.

Ko gre za novosti, se ne bo zlahka navdušil in rabi nekaj časa, da sprejme spremembe. Rad ima stabilnost in predvidljivost, zato ga prisotnost Urana, ki se bo zadrževal v znamenju Bika še naslednjih 5 let, vznemirja in moti njegov mir. S Soncem, Merkurjem in Venero, ki se vsi približujejo Uranu v teh dneh, je stabilna, zanesljiva, fiksna zemeljska energija zdaj še dodatno vznemirjena in v pričakovanju določenih sprememb.

Tudi odločitve sprejema počasi in s premislekom, a ko se odloči, si ne bo premislil. Trmasto bo vztrajal pri svojem, tudi ko bodo že vsi okrog  njega spoznali, da se je zmotil. V bistvu se odloča intuitivno in po občutku. Zdi se, da je usklajen z naravnimi ritmi in v sebi čuti, kdaj je pravi čas, da naredi premik.

Vse, česar se loti, bo dokončal. Brez odstopanja in brez popuščanja, odločno in vztrajno. Seveda po svoje in v svojem tempu, neverjetno počasi, kar večino drugih astroloških znamenj spravlja ob pamet.

Dela se loti sistematično, potrpežljivo in z zavidanja vredno vztrajnostjo, a v svojem tempu in se ne zmeni za to, kaj si drugi mislijo in kako bi oni to opravili.

V težavnih situacijah deluje povsem mirno in zbrano. Pritisk prenaša bolje kot kdor koli in ne pusti se ustrahovati.

V prijateljstvu in v ljubezni ne pozna polovičarstva. Je zvest in predan. Ljubi udobje in v partnerskem odnosu si želi harmonije, zato bo ljubljeni osebi želel ugoditi. Zelo je romantičen, celo sentimentalen in uživa v čutnem intimnem doživljanju ljubezni.

Če vas sprejme v svoj krog, lahko vedno računate nanj. A nikar ne preizkušajte njegove potrpežljivosti. Izzvan se bo silovito odzval in poteptal vse, kar se mu bo znašlo na poti.

Lepo praznujte, dragi Biki.  Če boste pripravljeni sprejeti uranske izzive in jim slediti z zaupanjem in brez pretiranega upiranja, boste v njih prepoznali tudi nove priložnosti. Sprememba je edina stalnica v Univerzumu. In v našem življenju.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več