Astrološka karta

Rojstna astrološka karta, osebni horoskop, je neizčrpen vir informacij. Z njim lahko opišemo lastnosti osebe, kakšna je njena vitalna energija, način razmišljanja in komunikacije z drugimi, kakšne so njene čustvene potrebe in kako sama izraža čustva. Pokaže nam potenciale osebe, njene interese, sposobnosti in talente. Razkrije nam šibke točke in izzive, ki jih mora oseba premagati in tudi, kako se z njimi sooča.

Opisuje vse vrste odnosov: znotraj družine (s starši, sorojenci, otroci ali širšim sorodstvom), ljubezenske oz. partnerske odnose, odnose s poslovnimi partnerji, s sodelavci in nadrejenimi, s prijatelji. Kvaliteta odnosov bistveno vpliva na zadovoljstvo in kakovost življenja, zato je pomembno, da se naučimo graditi skladne odnose na vseh področjih. Astrologija odnosov s kompleksnejšimi analizami (kompozitni horoskop, horoskop odnosa) odgovori, kako sta partnerja medsebojno usklajena, kje so v odnosu pasti in šibke točke, pa tudi, kakšna je usoda tega odnosa in kako lahko odnose z drugimi izboljšamo. V poslovnih partnerstvih pokaže usklajenost in sposobnost za sodelovanje pri uresničevanju skupnih projektov in doseganju poslovnih rezultatov.

Z astrologijo lahko načrtujemo šolanje, izbiro poklica glede na osebnostne potenciale, pa tudi poslovno in karierno pot.

Opisuje, kako se življenje časovno odvija - temu bi laično rekli »napovedovanje prihodnosti«, v resnici pa omogoča vpogled v kateri koli trenutek v življenju – v preteklosti in v prihodnosti, celo v pretekla in prihodnja življenja (karmična astrologija).

Sama raje kot »napovedovanje« uporabljam izraz »kvaliteta časa« oz. obdobja, v katerem se nahajate. Z različnimi astrološkimi tehnikami predvsem ocenim, za katera področja življenja je obdobje ugodno in boste tam lahko dosegli željene cilje, pri tem pa lahko računate na pomoč in podporo. Podobno seveda velja za neugodne vplive: na katerih področjih življenja se boste soočali z izzivi, s težavami in z omejitvami. Pomembno je, da se zavedamo, da vsaka stvar mine, da za dežjem posije sonce. Najpomembnejša informacija, ki jo dobite od astrologa je, koliko časa bo takšno obdobje trajalo. Da boste na najboljši način izkoristili ugodna obdobja in da boste z upanjem prebrodili težke čase. Predvsem pa, da se ne boste po nepotrebnem izčrpavali na področjih, ki so pod neugodnimi vplivi in boste energijo preusmerili na druga področja, kjer lahko dosežete več.

Karmična astrologija opisuje, zakaj se nam je v življenju nekaj zgodilo, zakaj se nam določene stvari ponavljajo in tudi, kako lahko uravnotežimo svoje življenje in se osvobodimo negativnih karmičnih vplivov.

Lahko poiščemo odgovore na konkretna vprašanja glede prihodnjih dogodkov ali izberemo najboljši trenutek za pomembne življenjske dogodke npr.

  • poroka,
  • vselitev v novo stanovanje,
  • nakup hiše,
  • avta,
  • začetek nečesa novega,
  • pomembnega.

Izberemo najprimernejšo lokacijo za življenje, če se nameravamo preseliti v tujino: kje lahko najbolje razvijemo določene potenciale, seveda pa vidimo tudi tiste, ki za določeno osebo nikakor niso ugodne (za delo, družinsko življenje, partnerske odnose, ustvarjalno delo, kariero).

Po načelih astrologije lokalnega prostora bivalno ali delovno okolje lahko uredimo tako, da maksimalno izkoristimo in poudarimo svoje energije: če smo na določenem mestu vedno utrujeni in zaspani, tja ne bomo postavili delovne ali pisalne mize. Na linijo Marsa ne bomo postavili pomembne opreme, ker se nam bo pogosteje kvarila. Če želimo imeti lepe in skladne odnose, bomo na linijo Venere postavili nekaj iz njene simbolike: okrasni predmet, vazo, skrinjico z nakitom in podobno.

Z vidika zdravja lahko razložimo kakšna je vitalnost, energija, kaj je tisto, kar podpira našo fiziologijo in kaj jo ogroža. Glede na to lahko izberemo posebne tehnike regeneracije (post ob določenih dnevih, uživanje vode, sprememba režima prehrane – povsem individualno glede na astrološko karto) in s tem okrepimo določene energijske centre (čakre), od katerih je vsak povezan z določenimi telesnimi funkcijami / organi. Nikomur pa ne napovedujem bolezni in ne postavljam diagnoz. To je delo za zdravnika in zanj je astrologija lahko pomemben vir informacij.

Energijska astrologija in astroHealing z esencami omogoča ne samo odkrivanje vzrokov za težave na različnih življenjskih področjih, ampak tudi odpravljanje teh težav z uporabo esenc po recepturi na osnovi osebne astrološke karte.

Še več, v astroHealingu lahko z esencami podpremo energijo določene čakre in na ta način – v povezavi z vašim osebnim horoskopom - dosežemo, da se aktivira čisto konkretno življenjsko področje (kariera, služba, študij, odnosi vseh vrst, ljubezensko življenje…..).

Povrnite si notranje ravnovesje

Naročite se