Image Description

Dubravka Oberžan
ISAR C.A.P.

Članica ISAR

je diplomirana astrologinja in astroHealing terapevtka, certificirana konsultantka energijske astrologije in Intuitive @ Success Coach. Včlanjena je v mednarodno združenje profesionalnih astrologov ISAR in od septembra 2021 predstavnica ISAR za Slovenijo (ISAR Global Director).

Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka rudarstva in specialistka managementa. Astrologijo je študirala samostojno od študentskih dni, po Chironovem povratku pa se je vpisala na študij in diplomirala iz astrologije in astroHealinga na Institutu Johannes Kepler v Beogradu pri Aleksandru Imširagiću. Mednarodni certifikat ISAR CAP je pridobila v letu 2018.

Poklicno se ukvarja z astrologijo od leta 2014. Izvaja izobraževanja (energijska astrologija, astroHealing, fiksne zvezde v astrologiji), delavnice in astrološka predavanja. Na spletni strani http://astrohealing.si/ redno objavlja astrološki blog, v katerem piše o različnih astroloških temah. Je avtorica študijskih gradiv s področja energijske astrologije, astroHealinga in fiksnih zvezd v astrologiji. Piše in objavlja astrološke članke.

Objavlja tudi na Facebook strani Astrohealing in še dveh Facebook skupinah Astroklepetalnica in AstroHealing Povrnite si notranje ravnovesje. V začetku leta 2022 je ustanovila astrološko društvo Astrokrog, ki deluje na področju astrologije, astroHealinga in spiritualnosti.

ISAR C.A.P.

Moje diplome

Johannes Kepler Diploma
Johannes Kepler Certifikat
Johannes Kepler Certifikat
Astrolog Diploma
ISAR Ethic Awarness Certifikat
ISAR Consulting Skills Certifikat
ISAR C.A.P. Certifikat
Konzultant EA Certifikat