AstroHealing z osnovami energijske astrologije - izobraževanje

Fotografije: Marjeta Poje

AstroHealing je posebna nadgradnja astrologije, njen transformativni del. V AstroHealingu »zdravimo« težavne postavitve in aspekte med planeti osebnega horoskopa in s tem zvišujemo svojo energijsko vibracijo.

AstroHealing je ena od najsodobnejših smeri v astrologiji, ki se je razvila šele v tem tisočletju in predstavlja astrologijo prihodnosti.

AstroHealing je astrologija pod vladavino Kirona, prvega astrologa in zdravilca, ki je v iskanju zdravila za svojo neozdravljivo rano in bolečino našel zelišča in naravna zdravila, s katerimi je zdravil sebe in druge.

AstroHealing je posebna nadgradnja astrologije, njen transformativni del. V AstroHealingu »zdravimo« težavne postavitve in aspekte med planeti osebnega horoskopa in s tem  zvišujemo svojo energijsko vibracijo. V bistvu gre za kombinacijo astrologije, ki predstavlja diagnostični del, in delo z različnimi vibratornimi esencami kot nosilci energijskega zapisa, vibracije, ta pa predstavlja terapevtski del.

AstroHealing temelji na obravnavi človeka kot energijskega bitja. Vsako neskladje, ki ga občutimo v sebi, kot so težavna čustvena in mentalna stanja, bolečine, težave v odnosih z drugimi ali neustrezni odzivi na težavne življenjske okoliščine, vse to je odraz našega notranjega neravnovesja, to pa astrologi prepoznamo kot težavne planetarne postavitve in neharmonične aspekte (tranzite) v osebni astrološki karti.

Program izobraževanja obsega:
1. Teoretične osnove:

Uvod v astroHealing z osnovami energijske astrologije
Uravnoteženje energije posameznega planeta (energijskega centra – čakre)
Spoznavanje vibratornih esenc (8 različnih skupin), ki jih uporabljamo v AH

2. Vrste terapij in delo s klientom.

3. Praktični del izobraževanja, ki obsega delo z esencami na podlagi natalnih astroloških kart udeležencev in analiziranje izkušenj ob jemanju različnih esenc ter njihovo povezavo z astrološko simboliko v natalnih astroloških kartah.

Potrebno je vsaj osnovno poznavanje natalne in prediktivne astrologije.

Začetek izobraževanja: jesen 2024
Za več informacij se mi lahko oglasite na
email: dubravka@astrohealing.si ali
po telefonu: 064 112 333 (po 15. juliju).


















  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več