ČETRTEK, 26. NOVEMBER

Neharmonični Jupiter se ne meni za omejitve, zato gredo lahko tudi naši načrti preko naših zmožnosti. Nekaj optimizma v tem resnem obdobju ne škodi. Če pa se ukvarjamo z resnimi projekti, ne zanemarimo pomembnih podrobnosti.

Intenziven in precej naporen dan  je pred nami. Sonce bo vzšlo ob 7.23 uri na 4.° Strelca, zašlo bo ob 16:15 uri. 

Luna bo še ves dan v impulzivnem Ovnu in z energično marsovsko energijo bo obarvala atmosfero današnjega dneva. Zato naj vas ne čudi, če bodo ljudje okrog nas nestrpni, nekateri tudi  jezni in bodo svoje nezadovoljstvo izražali precej agresivno. Tudi sami bomo občutili frustracije, če ne bomo mogli napredovati v tempu, kot smo si ga zastavili. Dopoldne bomo čustveno precej občutljivi. Nezadovoljstva, ki ga bomo občutili kmalu po sončnem vzhodu, ne stresajmo na druge, predvsem pa se ne zapletajmo v ego konflikte. Obvladajmo se in napetost bo kmalu pozabljena.

V popoldanskih urah  se bo Luna  s težavnim kvadratom povezala z intenzivno plutonsko energijo, ki lahko izvabi najgloblja čustva in dramatične reakcije. Veliko strast in popolno predanost, pa tudi posesivnost in ljubosumje, manipuliranje, obvladovanje in nadzor. Intenzivna plutonska energija je najmogočnejša sila zodiaka, ki pozna in obvladuje skrivnost življenja in smrti.  Mogočna sila, ki nas spušča v največje globine nezavednega, kjer črpamo moč in se regeneriramo po težavnih življenjskih preizkušnjah. Lahko pa jo usmerimo v destruktivno ravnanje in za sabo podremo mostove sodelovanja in razumevanja.

Proti večeru se bo Luna povezala v neharmonični kvadrat z Jupitrom, ki nas po navadi požene v pretiran optimizem in pretiravanje. Ves dan bo primarno obarvan s strastno ognjeno energijo Ovna (Luna, Mars) in ekspanzivnega Strelca (Sonce). Neharmonični Jupiter se ne meni za omejitve, zato gredo lahko tudi naši načrti preko naših zmožnosti. Nekaj optimizma v tem resnem obdobju ne škodi. Če pa se ukvarjamo z resnimi projekti, ne zanemarimo pomembnih podrobnosti.

Sonce se bo pozno zvečer s trigonom povezalo s Kironom. Sonce se še vedno pomika po delu zodiaka, ki ga osvetljujejo zvezde iz ozvezdja Škorpijon. V čelu Škorpijona se skriva pronicljiv in oster um, skrivna znanja, ki jih lahko uporabimo za reševanje problemov in razvijemo pozitivne vrline iz simbolike Sonca: samozavest, voljo in pogum da uresničimo svoje želje in se soočimo z izzivi.

Ker bo jutri nov dan in pred nami bodo novi izzivi ali priložnosti – kakor jih želimo videti.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več