ČETRTEK, 3. DECEMBER

Fotografije: StarWalk: Pred sončnim vzhodom

Sonce bo vzšlo ob 7.32 uri na 11.° Strelca, zašlo bo ob 16:12 uri. Luna se bo še ves dan pomikala po znamenju Raka, zato se bomo najbolje počutili v udobju lastnega doma in v krogu najbližjih. Harmonični aspekti Lune z Venero in Neptunom obetajo zelo prijeten dan. Ne dovolimo, da nam ga skali nestrpnost pri nas samih ali pri drugih.

Dopoldne bomo preživeli mirno in v prijetnem vzdušju. Želeli si bomo druženja in v odnosih z drugimi bomo zlahka vzpostavili harmonično ravnovesje. Venera predstavlja ljubezen in odnose z drugimi ljudmi nasploh, pa tudi estetiko, umetnost in denar. Predstavlja našo drugo čakro in je središče kreativnosti, ugodja in uživanja. S harmoničnim vplivom Neptuna bomo lahko svoje vizije in zamisli tudi kreativno uresničili in pri tem na konstruktiven način usmerili potentno, a tudi nestrpno in agresivno energijo Marsa v Ovnu.

Dela se bomo lotili samozavestno in z optimizmom (Sonce in Jupiter), a ostanimo z nogami trdno na tleh. Pretiravanje preko meja naših zmožnosti nas lahko spravi v težave. V navalu optimizma bi lahko sprejemali preuranjene zaključke ali prehitevali s pomembnimi odločitvami. Izogibajmo se ostrih in impulzivnih (naglih, nepremišljenih) izjav in ravnanj.

Sicer prijetno vzdušje dneva bo proti popoldnevu zmotil težaven kvadrat Lune in Marsa. Čustveno bomo zelo občutljivi, zato je pomembno, da ohranimo mirno kri in se ne odzivamo impulzivno, tudi če bi se počutili izzvane.  

Harmonični vpliv Neptuna odpira najbolj subtilne energije – intuicijo, sočutje, kreativne vizije, neomajno zaupanje v prihodnost in spiritualnost. Tudi kreativni navdih, ki poraja umetniške stvaritve.  

Uživali bomo ob glasbi ali dobrem filmu, lahko se prepustimo kreativnemu ustvarjanju ali se umaknemo vase in se z meditacijo povežemo s svojimi notranjimi občutenji.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več