PONEDELJEK 23. NOVEMBER

Fotografije: google.com

Sonce bo ob 7.19 uri vzšlo na 1° Strelca in se ob 16:17 uri poslovilo od dneva. Luna se bo ves dan pomikala po znamenju Rib in nam obarvala atmosfero dneva z »mehkimi« toni: z idealizmom, skrbjo za soljudi, sočutjem, poudarjeno intuicijo in kreativnim navdihom. Tudi z rožnatimi očali. J 

Energija Rib nosi globoko sočutje in empatijo. Prav gotovo je to najnežnejši in najbolj kreativni, pa tudi najbolj duhovni del zodiaka. Instinktivno, občutek, da nekaj je ali ni prav, bo prevladalo nad logičnim in razumskim. Posebej močno v popoldanskih urah, ko se bo Luna približevala sanjavemu Neptunu. Sanje prinašajo pomembna sporočila, sanjarili bomo tudi v budnem stanju, posebej še, če podobne energije prevladujejo v našem osebnem horoskopu. 

Neharmonična povezava Lune z Venero, planetom ljubezni, lepote, umetnosti in denarja bo vnesla nekaj nemira v zgodnjem popoldnevu. Romantično sanjarjenje poganja naša pričakovanja v ljubezni visoko, pogosto preko meja dosegljivega. Zanašamo se na občutke in si slikamo življenje v najbolj optimističnih tonih, kot jih slikajo v romantičnih filmih :) in če naša pričakovanja niso izpolnjena, smo na koncu razočarani. 

Luna bo tik pred združitvijo z Neptunom zajela v jadra še energijo pronicljivega globokega Merkurja, ki se že tudi barva z idealiziranimi nestvarnimi neptunskimi barvami. Te bodo še bolj jasno izražene, ko se bo jutri z njim povezal v trigon.  Harmonični pretok energij dveh najbolj instinktivnih znamenj zodiaka, Škorpijona in Rib, se združi v energijo ki generira ideje, vizije in krepi intuicijo. Sporočila bomo zaznavali bolj z občutki in tako se bomo tudi sporazumevali. Brez veliko besed, zato pa z občutenjem in globokim razumevanjem.  

Prijeten dan, če ga le ne bomo poganjali preko meja dosegljivega. Dan kot nalašč, da se prepustimo kreativnim vizijam in nekaj konkretnega ustvarimo, dan za pisanje in slikanje, tudi za sanjarjenje. Resne odločitve, ki bi lahko imele dolgoročne posledice, pa preložimo na čas, ko bomo bolj prizemljeni in realistični.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več