SREDA, 2. DECEMBER

Fotografije: Pinterest

Ljubezen je najmočnejša sila v vesolju in plemenitost srca največja človekova vrlina.

Merkurjev dan je danes, dan za komunikacijo, intenzivno izmenjavo idej in pisanje, a tudi za odpiranje vizij in optimističen pogled v prihodnost.  Sonce bo vzšlo ob 7:31 uri na 10.° Strelca v območju fiksne zvezde Antares in zašlo ob 16:12 uri. Luna bo v zgodnjem jutru vstopila v svoje znamenje Raka, kjer se njena čustvena energija, empatija in skrb za druge izraža v najbolj žlahtni obliki. Dan bo kot nalašč za mirno druženje v krogu družine, za drobne pozornosti in nežno skrb za najbližje.

Rak je najbolj zaščitniško znamenje zodiaka, zelo čustveno in intuitivno, a hkrati zelo občutljivo, zato je danes še posebej pomembno, da smo obzirni drug do drugega. Nadvse si bomo želeli čustvene bližine in le tako se bomo počutili zares varne. In vendar se bomo proti večeru zaradi vpliva neodvisnega Urana lahko zaradi tega počutili utesnjeno in bi se ob pretiranem vmešavanju v naše osebne zadeve  lahko odzvali nestrpno in z zavračanjem.

Posebej bodimo pozorni na izrečene besede, saj se bo Luna že takoj na začetku znamenja neharmonično povezala z Merkurjem v Strelcu, ki si z  diplomacijo preveč ne beli glave in pač reče, kar mu pride na misel, arogantno zaverovan v svoj prav. V občutljivem čustvenem ozračju lahko koga tudi prizadenemo (ali smo sami prizadeti) in ob povezavi s Kironom sredi dopoldneva se lahko odprejo čustvene rane, ki jih ne moremo preboleti in še vedno tlijo globoko v nezavednem. Ozaveščanje pa je hkrati priložnost, da se soočimo s težavnimi izkušnjami in jih sprejmemo kot del učenja. Čas po Luninem mrku je kot nalašč za to, da spustimo stare zamere, odpustimo sebi in drugim  in odložimo čustvena bremena. Osvobojeni in bogatejši za pomembna spoznanja in izkušnje.

Ob 19.00 uri se bo Luna povezala z neodvisnim inovativnim Uranom in vse popoldne bo v zraku prijetno  vznemirjenje. Ne obremenjujmo drug drugega z nadležno bližino in si pustimo dovolj osebnega prostora. Lahko se družimo ob preizkušanju novih okusov ali si pripravimo (naročimo) hrano eksotičnega okusa. Vsekakor preživimo prijeten dan v družbi najbližjih, predvsem pa bodimo prijazni in obzirni do soljudi.  

Ljubezen je najmočnejša sila v vesolju in plemenitost srca največja človekova vrlina.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več