VENERA V ŠKORPIJONU - EROTIČNI MAGNETIZEM

Fotografije: google.com

Venerino poslanstvo je vzpostavljanje ravnovesja. To je njena vloga in energija iz katere je zgrajena. Iz okolja Tehtnice, kjer je njeno domovanje, kjer ona odreja pravila, se zdaj seli v pravo nasprotje tega, njej popolnoma neznano in zelo tuje okolje.

Kaj nam prinaša Venera v Škorpijonu (od 21. 11. do 15. 12.)?

  • V odnosih in ljubezni bomo intenzivni, globoki in čustveni.
  • Strastna, nebrzdana erotična doživetja.
  • Karizmatična privlačnost in erotično zapeljevanje.
  • Osebnostna preobrazba skozi intenzivno ljubezensko in/ali erotično doživljanje.
  • Ekstremno, intenzivno, globoko, strastno, čutno.
  • Nezaupljivost, ljubosumje, posesivnost.

Razvijanje zaupanja v ljubezenskem odnosu in denarnih zadevah, zavestno opuščanje (pretiranega) nadzora in popolno prepuščanje - v enaki meri, kot to pričakujemo od drugih - to je največji izziv, s katerim se bomo soočali v obdobju, ko planet ljubezni, estetike, harmonije in denarja gostuje v karizmatičnem in intenzivnem Škorpijonu. Tudi če je galanten in vljuden gostitelj, pričakuje da Venera pri njem spoštuje njegova pravila, to pa njeni lahkotni in igrivi naravi nikakor ni po godu. Ne znajde se dobro v energiji dramatičnih nasprotij, kjer je prostor "za eno ali za drugo", nikakor za oboje. Kjer si "z mano ali proti meni". Kjer se zaradi strahu pred izgubo nekoga krčevito oklepamo in ga vežemo nase, vse razen popolne predanosti pa doživljamo kot izdajo. In se na to seveda ostro in nepopustljivo, kot to zmore samo Škorpijon, odzovemo s sovraštvom, zamero ali celo maščevalnostjo.

Venerino poslanstvo je vendar vzpostavljanje ravnovesja! To je njena vloga in energija iz katere je zgrajena. Iz okolja Tehtnice, kjer je njeno domovanje, kjer ona odreja pravila, se zdaj seli v pravo nasprotje tega, njej popolnoma neznano in zelo tuje okolje.

Energija Škorpijona je vseobvladujoča, globoko intenzivna, strastna, posesivna in temu se bo Venera vsaj v naslednjem tednu pod vplivom Urana poskušala postaviti po robu, zato bo v odnosih marsikje tudi precej napetosti.

Če se bodo zaradi tega kresale iskre vznemirjenja in nasprotovanja, naj prerastejo v ljubezensko in erotično doživetje. Na tem podiju se bosta Škorpijon in Venera najbolje ujela.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več