Kompleksna astroterapija

Kompleksna (celovita) astroterapija za uravnoteženje določene čakre poteka v 6 ali 8 korakih, odvisno od tega, ali se osredotočimo le na eno čakro ali tudi na uravnoteženje težavnega aspekta, ki kaže na blokado ali slabši pretok energije med dvema čakrama. Če imate določen planet v karti slabo postavljen, retrograden ali v slabem dostojanstvu, in nima drugih težavnih aspektov, obsega astroHealing terapija 6 korakov – to je 6 različnih pripravkov esenc, ki si sledijo v točno določenem zaporedju.

Vsakokrat vam razložim, kakšne učinke lahko pričakujete in kako boste sami spremljali potek terapije. Pomembno je, da si vaša opažanja in občutke tudi zapisujete, saj boste na ta način aktivneje vključeni v sam proces in boste spremembe zavestno spremljali. Ob naslednjem srečanju izkušnje in vaše reakcije podrobno analizirava. Ko dosežete zadovoljiv napredek, lahko nadaljujete z naslednjim pripravkom esenc. 30 ml steklenička zadošča za približno en mesec, zaželeno je, da jih jemljete en lunarni ciklus (28 dni).

Najprej uravnotežimo energijo čakre na jin nivoju, to je pasivna, ženska energija sprejemanja. Tudi uravnavanje neharmoničnega planetarnega aspekta poteka na jin nivoju. Nato uravnotežimo aktivno jang energijo čakre, energijo s katero delujemo, in jo s tem aktiviramo. Temu sledi uravnoteženje obeh energij, jin in jang in z esencami dragih kamnov doseženo ravnovesje stabiliziramo.

Potem še s prostorskimi esencami sprožimo proces transformacije na določenem življenjskem področju, ki je na povezano s planetarno energijo – to terapevt določi astrološko.

Povrnite si notranje ravnovesje

Naročite se