Ponedeljek, 7. 12. 2020

Fotografije: google.com

Lunin dan z Luno v natančni, inteligentni, a zelo skromni Devici. Ob seriji kratkotrajnih težavnih vplivov se bodo nekateri že zbudili nerazpoloženi in prav lahko se zgodi, da bomo sitnobo in muhavost pestovali skozi ves dan. Umaknimo se v delo in se izogibajmo pretirano kritičnim pripombam. Perfekcionizem je prej hiba kot vrlina.

Sonce bo ob 7.36 uri vzšlo na 15° Strelca, zašlo bo ob 16:11 uri. Luna je v nedeljo zvečer vstopila v marljivo in natančno znamenje Device. Če smo vikend preživeli lenobno in v brezdelju, se bomo z Luno v Devici brez težav lotili dela. Tudi najbolj zoprnih in natančnih opravil, ki bi jih drugače raje prepustili drugim.

Odprti bomo za nove ideje in drugačne pristope, s katerimi lahko na zelo izviren način rešimo težavo ali presekamo neko zapleteno situacijo.

Energija Device postavlja v ospredje skrb za osebno urejenost, higieno in zdravje. Več pozornosti bomo namenili naši prehrani, tako živilom, ki jih uživamo, kot tudi načinu priprave. Pri tem bomo zelo natančni in brez težav se bomo pripravljeni odpovedati nezdravim dobrotam. 

Zbudili se bomo rahlo nejevoljni in nerazpoloženi, nekateri zaradi nakopičenih obveznosti, pri drugih morda še vedno tli prizadetost, zamera ali čustvena rana, ki je še nismo predelali. Prepir navsezgodaj, agresivno prepričevanje in vrtanje v partnerja ali vsiljevanje svojega mnenja bi vse le še poslabšalo, zato je bolje, da se držimo bolj zase. Posebej še, če smo vstali na levo nogo in se težko vzdržimo neprijetnih in zajedljivih pripomb. 

Tudi na pretirano kritične pripombe drugih se ne ozirajmo preveč. Jutri bo nov dan in muhasto razpoloženje bo minilo, morebitna nesoglasja pa je bolje reševati v bolj konstruktivnem vzdušju. 

Nič kaj prijetno vzdušje se bo razvleklo v pozno popoldne, ko nas bosta Venera in Kiron opomnila na bolečo ljubezensko izkušnjo in problem bo z neharmoničnim vplivom Jupitra videti večji kot je v resnici.

Serija težavnih kratkotrajnih vplivov se bo nadaljevala še vse do jutra, zato si pred spanjem privoščimo nekaj prijetnega in pomirjajočega, kar koli vam je všeč. 

Še podatek za tiste, ki se postite ob Luninih menah: zadnji Lunin krajec nastopi v noči na torek, 8. decembra ob 1:36 uri.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več