SREDA, 25. NOVEMBER

Fotografije: StarWalk

Preživite prijeten in dinamičen dan, predvsem pa bodite prijazni in strpni do soljudi, v teh razmerah še posebej do svojih bližnjih. Ljubezen je najboljše zdravilo in plemenitost največja vrlina.

Merkurjev dan je danes, dan za komunikacijo, intenzivno izmenjavo idej in pisanje. Sonce bo vzšlo ob 7:22 uri na 3.° Strelca  in zašlo ob 16:16 uri. Luna bo ves dan v potentnem, impulzivnem in nepotrpežljivem Ovnu, kjer se bo jutri malo po polnoči združila z vladarjem znamenja, Marsom. Ves dan bo prežet z njuno impulzivno vročekrvno energijo, čustveno nabit in intenziven.

Čez dan se bodo Luna, Merkur in Venera (v tem zaporedju) neharmonično povezovali s Kironom, kar bo izzvalo nekaj napetosti in nelagodja. Ti aspekti lahko odprejo nerazrešene čustvene rane in hkrati ponujajo priložnost, da jih ozavestimo, presežemo in postopoma prebolimo.

Oba, Merkur in Venera sta v znamenju strastnega in globoko čustvenega Škorpijona, ki je tudi energija transformacije in ozdravljenja. Ključno je, da se pogovarjamo in da si pustimo dovolj časa za razmislek preden se odzovemo.

V čustveno naelektreni atmosferi se lahko prenaglimo in (pre)hitro sklepamo ali se odzivamo, ne da bi pustili sogovorniku, da dokonča svojo misel. Zaupajmo svojim občutkom.

Sonce se pomika po delu zodiaka, ki ga osvetljujejo zvezde iz čela Škorpijona in Kironu, ranjenemu zdravilcu, pošilja blagodejne zdravilne vibracije.  To je mesto velikih moči in sposobnosti. Kako jih bomo uporabili, za napredek in ozdravljenje ali bomo moč uperili v obvladovanje drugih, je seveda izbira vsakega posameznika. Svobodna izbira, pa tudi velika odgovornost.

Preživite prijeten in dinamičen dan, predvsem pa bodite prijazni in strpni do soljudi, v teh razmerah še posebej do svojih bližnjih. 

Ljubezen je najboljše zdravilo in plemenitost največja vrlina.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več