TOREK, 24. NOVEMBER

Fotografije: StarWalk

Sonce vzide ob 7.21 uri na 2.° Strelca in bo zašlo ob 16:16 uri. Dnevi se vztrajno krajšajo in torek bo za 3 minute krajši od ponedeljka. Luna, ki bo večji del dneva v sanjavih Ribah, bo tik pred sončnim zahodom vstopila v aktivno in energično, nestrpno in impulzivno, pa tudi tekmovalno znamenje Ovna in s to energijo bo obarvala naslednja 2 dneva in pol.

Luna, še vedno v sočutnem intuitivnem znamenju Rib, se bo ponoči harmonično povezala z Jupitrom in z optimizmom  se bomo zbudili v torkovo jutro. Z empatijo in dobronamerno se bomo odzivali na težave in stiske, nesebično pripravljeni priskočiti na pomoč.

Skoraj istočasno se sestavil intuitivni harmonični trigon Merkurja in Neptuna, ki odpira vizije in generira kreativne ideje. Domišljija nam slika podobe, besede povezuje v verze, v nas se porajajo melodije.………..

Sporočila bomo zaznavali z občutki in tako se bomo tudi sporazumevali. Brez veliko besed, zato pa z občutenjem, globokim razumevanjem in s sočutjem.  Preden bo zapustila znamenje Rib, se bo Luna pred popoldnevom povezala še s stabilnim Saturnom, kar nam bo pomagalo, da bomo ohranili trezno glavo in se ne bomo povsem izgubili v čustvenem zanosu, pa tudi, da bomo prepoznali, katere zamisli lahko tudi konkretno uresničimo.  

Ob sončnem zahodu bo Luna vstopila v znamenje Ovna in tempo življenja prestavila v višjo prestavo. Pripravljeni bomo za akcijo, nestrpni da se lotimo česa novega. Harmonični vpliv Sonca, kreativne življenjske energije, naše volje in hotenja, iz Strelca, ki je znamenje optimizma, vizije in ekspanzije, nas bo navdal z optimizmom in navdušenjem.  

Harmonična povezava Sonca in Lune, predstavlja lahkoten in neoviran pretok energije med Lunino (srčno) čakro, ki je središče naše čustvene energije, in Sončevo čakro (solarni pleksus - 3. čakra), ki je center naše notranje moči, samozavesti in vitalnosti. Luna je v Ribah zelo ranljiva in občutljiva. Čustveno smo popolnoma odprti  in zlahka sprejemamo čustvene vplive iz okolja, pozitivne in negativne, zato smo ne le sočutni, ampak se zdimo tudi muhasti, ker se nam razpoloženje zlahka spreminja. Harmonično prepletanje z energijami drugih planetov seveda našo čustveno energijo krepi in jo bolj uravnoteži.

Objem.

Dubravka

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več