PONEDELJEK 16. NOVEMBER

Fotografije: Star Walk

Sonce bo ob 7.10 uri vzšlo v še eno megleno jutro in se ob 16:23 uri poslovilo od dneva. Sonce bo na 24.° Škorpijona, Luna pa bo ves dan v znamenju optimističnega Strelca.

Že od ranega jutra bomo občutili nemir in nestrpnost. Bolj kot bližine si bomo želeli več svobode ali vsaj občutka neodvisnosti, a žal brez prilagajanja in upoštevanja želja drugih ne bo šlo. Atmosfero dneva barva lahkotna energija Strelca, prežeta z optimizmom in pozitivno naravnanostjo. Vabi nas v avanture in odkrivanje neznanega. Motivirani bomo za učenje in nova znanja. Seveda pa smo pri tem trenutno zelo omejeni, počutimo se utesnjeni in ujeti v rutino, ki nam ne ustreza. Večina dnevnih aktivnosti družinskih članov se bo odvijala v lastnem domu, zato bo to zahtevalo veliko usklajevanja in strpnosti. Nekaj bo tudi napetosti, tudi pretiranih in preveč čustvenih reakcij.

Že zjutraj  se bo sestavil kvadrat Venere in Jupitra in želeli si bomo zabave in druženja. Ukvarjali bi se s stvarmi, ki jih imamo radi, ki nas razveseljujejo in nam polnijo življenje z radostjo. Napetost, ki jo občutimo ob težavnem aspektu, nas sili v ukrepanje in Jupiter v pretiravanje. Oba planeta, Venera in Jupiter, upravljata z denarjem, zato previdnost pri spletnem nakupovanju ne bo odveč. Od želje do nakupa nas loči samo en klik na tipkovnici. 

Merkur in Uran se že približujeta v tretjo opozicijo, zato bomo odločitve sprejemali impulzivno, instinktivno in brez razmišljanja, z Jupitrom pa tudi (preveč) velikopotezno.   Kreativnost, umetniško ustvarjanje, dekorativno preurejanje doma – to je le nekaj predlogov, kako lahko izkoristimo čas na najbolj konstruktiven način. Tudi z otroci se lahko prijetno zabavamo, jih spodbujamo h kreativnosti ali telesni aktivnosti, ko bodo zaključili šolske obveznosti. Motivacije in energije za to nam ne bo manjkalo.

Objem.

Dubravka

  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več