TOREK, 17. NOVEMBER

Fotografije: Star Walk

Sonce vzide ob 7.11 uri na 25.° Škorpijona in bo zašlo ob 16:22 uri. Dnevi se vztrajno krajšajo in današnji torek bo za 18 minut krajši od prejšnjega.

Luna bo iz optimističnega Strelca še pred 9.00 uro aktivirala Venero in napovedala prijetno lenoben dan, ki bi si ga želeli preživeti v miru in sožitju. Posebej še, ker se bo Luna potem pomikala po zadnjih stopinjah znamenja in ne bo več oblikovala aspektov (t. i. »prazni tek«), kar tudi nas spravi v nekakšen prazni tek, ko nam manjka volje in prave motivacije za delo.

Seveda pa to še ne pomeni, da nam Univerzum ni pripravil presenečenja in vznemirjenja. Tretjič in zadnjič  v tem ciklusu, se bo Merkur povezal v opozicijo z Uranom. Lahko pričakujemo presenetljiva ali celo šokantna razkritja, povezana z dogajanjem v oktobru in ob koncu septembra, ko je Merkur začenjal retrogradni ciklus. Razkrite informacije lahko popolnoma spremenijo razumevanje dogajanja in ga postavijo v povsem drugačno luč.

Luna se bo v tem času pomikala v območju centra galaksije, kar lahko nakazuje na dogodke, ki so pomembni tudi v svetovnem merilu.

V komunikaciji nam bo manjkalo potrpljenja in tudi strpnosti na vseh ravneh. V družbenem prostoru so to lahko radikalna stališča, s katerimi se marsikdo ne bo mogel poistovetiti. Na osebni ravni se bomo morali soočiti z grobo resnico, ki nas lahko povsem vrže iz tira ali nam nenadno spoznanje zamaje tla pod nogami. Posebej velja za tiste, ki imajo planet ali pomembno točko horoskopa na 8.° fiksnih znamenj (Bik, Lev, Škorpijon, Vodnar).  Rojeni med novembrom 1976 in avgustom leta 1977 se v tem času soočajo z opozicijo Urana na natalni Uran, ki označuje eno od pomembnih življenjskih obdobij in prelomnic.

Ko bo Luna po sončnem zahodu vstopila v znamenje treznega in premišljenega Kozoroga, bomo o stvareh razmišljali bolj realno in umirjeno.

Objem.

Dubravka


  • Deli s prijatelji:

Preberite tudi

Preberite več o astroterapiji in astrohealing-u v naših prispevkih.

Mlaj v Tehtnici

Oktobrski mlaj v znamenju Tehtnice in v opoziciji z Uranom prinaša izzive, nepričakovane spremembe in preobrate, ki nas bodo dodobra pretresli. Zarad...

Preberite več